Årsmøde og præmieoverrækkelse i fodboldafdelingen

8. december 2022

Mandag d. 5. december afholdte Firmaidræt Storkøbenhavns fodboldafdeling årsmøde. Vi mangler fortsat udvalgsmedlemmer til den kommende sæson, så meld gerne ind hvis du har lyst til at hjælpe med at drive fodboldturneringen! Mødet sluttede af med præmieoverrækkelse for sæson 2022! Læs mere og se billeder.

Mandag d. 5. december afholdte Firmaidræt Storkøbenhavns fodboldafdeling årsmøde. Med en smule kort varsel var det inden mødet blevet meldt ud, at der i år skulle vælges nyt fodboldudvalg. Foreløbigt har ingen meldt sig. Kim Christiansen, tidligere fodboldudvalgsmedlem og nuværende bestyrelsesmedlem i Firmaidræt Storkøbenhavn, står på sidelinjen sammen med resten af bestyrelsen i Firmaidræt Storkøbenhavn og hjælper til, indtil et nyt udvalg er i gang.

Har du lyst til at være med til at drive fodboldafdelingen i Firmaidræt Storkøbenhavn og bidrage til, at der fortsat er fede stævner og turneringer - så hold dig ikke tilbage! Du vil ikke komme til at stå alene med arbejdet.

Som altid sluttede mødet af med præmieoverrækkelse til de fremmødte vindere fra denne sæson! Se billeder nedenfor. 

Tak for i år! Og hold øje med fodboldsiden for tilmelding til indendørsstævner i starten af året samt tilmelding til den kommende turneringssæson, som åbner op inden længe.

 
Altinget løb med en anden plads


Og også med en præmie for fairplay.


2. pladsen i Masters.


Endnu en fairplay-pris til en meget rutineret herre senior fra Danske Bank, som Kim (t.v.) selv har spillet imod i Masters 55+.


Jan fra Laybourn Sport får overrakt beviserne for mesterskabet i Masters.


Han skal naturligvis have hjælp til at bære så meget på en gang.